Het is onze droom om kunst, verhalen en cultuur dichter bij elkaar te brengen via mode en om jonge kunstenaars een platform te geven waar zij hun talent kunnen laten zien.

 

Terwijl wij dit doen, werken wij samen aan een bewustere toekomst in de mode-industrie. Wij hopen dit te bereiken door het proces waarin onze mode wordt gemaakt, door de stoffen die wij selecteren, door de partners waarmee wij contact hebben en de samenwerkingen die wij opbouwen.

 

Wij werken samen met getalenteerde kunstenaars uit Afrika en geven hun een platform waarop zij hun kunst kunnen delen via onze nieuwe collecties. Elke aankoop helpt bij de ontwikkeling van het artistieke talent en creëert nieuwe banen in Zuid-Afrika.

Elk stuk uit de collectie vertegenwoordigt een tijdloos, modern silhouet. Onze klanten leiden drukke levens, dus het is ons doel om kleding te leveren die de tijd kan overleven. Onze mode vertelt het verhaal van de kunst gedeeltelijk via de geprinte details, maar ook door de toepassing van design, kleur, hoge kwaliteit en natuurlijke stoffen.

Wij willen het verschil maken, dat is onze passie en zo denken wij ook over ons partnerschap met anderen. Wij werken er hard aan om verantwoordelijk te ondernemen en werken samen met gelijkgestemde leveranciers. Dit soort relaties zijn ontzettend belangrijk voor ons.

Eén van onze grote liefdes is ons programma waarbij een percentage van onze winst naar de Rhumaa Foundation gaat. Met deze foundation ondersteunen we verschillende projecten en programma’s in Kaapstad, die jonge kunstenaars uit de onderontwikkelde gemeenschappen helpen om hun creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en daarmee hun kansen op de banenmarkt vergroten.

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag 12:00 - 18:00 u

Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00 u

Zaterdag 10:00 - 17:00 u

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 010 - 237 24 96 

E-mail: boutique@gigi-tofkralingen.nl

Lusthofstraat 72B
3061WH Rotterdam

Copyright © 2014-2019 Gigi | TOF! Kralingen, All rights reserved.

webdesign by Coco Isabelle